MICHELIN ALPIN 7 225/45 R17 94 V

Resistencia a la rodadura: Clasificación que permite estimar el ahorro de combustible partiendo de la clasificación A como la que mayor ahorro supone.
C
Distancia de frenado sobre mojado: Clasificación sobre la capacidad de agarre del neumático en frenado sobre mojado.
B
B 71dB

Recomanat per

El Michelin Alpin 7 és un pneumàtic d'hivern per a cotxes de tipus turisme, dissenyat especialment per a vehicles elèctrics o híbrids. Ideal per a conductors que busquen seguretat i confiança en condicions hivernals, com carreteres nevades o mullades, i que valoren la durabilitat i l'eficiència energètica.

Característiques

El disseny direccional de la banda de rodament, juntament amb un nombre més gran de lamel·les, assegura un control excel·lent en carreteres nevades, permetent una evacuació eficaç de l'aigua i oferint una conducció segura en les condicions més difícils.

El Michelin Alpin 7 supera el seu predecessor en un 6% en frenada sobre neu, mantenint un alt nivell de tracció. A més, redueix el consum d'energia gràcies a una millora del 9% en la resistència a la rodadura. Això es tradueix en un menor consum d'energia per a vehicles tèrmics, híbrids i elèctrics, fent que cada viatge sigui més eficient.

Dissenyat per durar hivern rere hivern, aquest pneumàtic incorpora un compost multicapa i un dibuix innovador en la banda de rodament. Les ranures asseguren un rendiment consistent en frenada i tracció durant tota la vida útil del Michelin Alpin 7.

170,16 €
172,15 € amb ecotasa
Fins a 60€ en carburant per la compra de pneumátics Michelin de furgoneta a Rodi Motor Services

Característiques tècniques

Marca
Michelin
Model
ALPIN 7
Estació
Hivern
Mesures
225/45 R17 94 V