Els Millors Pneumàtics d’Hivern 2024

S’apropa l’hivern i has de preparar el teu cotxe per a les condicions adverses que puguis trobar a la carretera? Amb la baixada de temperatures i l’arribada de la neu és imprescindible que tinguis en compte els pneumàtics d’hivern per mantenir la seguretat durant la conducció.

Sabies que si la temperatura ambiental baixa per sota dels 7 ºC, un pneumàtic d’estiu comença a perdre les propietats d’adherència i control?

En aquest blog trobaràs el TOP 3 Pneumàtics d’Hivern del 2024 amb les característiques principals de cadascun. Escull el que millor s’adapti a les teves necessitats!

Michelin Alpin 6: Seguretat Dissenyada amb Durabilitat

Descobreix el Michelin Alpin 6, el pneumàtic que fa la diferència per a cotxes de turisme amb les màximes prestacions en qualsevol tipus de situació hivernal. El Michelin Alpin 6 destaca per la seva alta capacitat de frenada sobre neu o gel, així com un control suprem en tot moment. Redueix la distància de frenada i millora la seguretat en conducció amb el Michelin Alpin 6!

A Rodi t’oferim el millor servei de canvi i muntatge de pneumàtics Michelin. Acudeix al teu taller Rodi més proper i gaudeix de la qualitat i experiència que ens avala.

Pirelli Winter Sottozero 3: Màxim Rendiment a l’Hivern

El Pirelli Winter Sottozero 3 és el pneumàtic premium dissenyat per a vehicles d’alta gamma que garanteix un rendiment superior a l’hivern, amb canals més amplis que milloren la maniobrabilitat i el frenat en superfícies mullades, i una major tracció en superfícies nevades. La seva alta densitat de laminetes optimitza l’adherència a la neu i redueix la distància de frenada. Amb la tecnologia ELECT, és perfecte per a vehicles elèctrics i híbrids endollables, mentre que el sistema RUN FLAT permet conduir de manera segura després d’una pèrdua de pressió. A més, incorpora PNCS per a una conducció silenciosa i SEAL INSIDE per protegir contra punxades, oferint així una experiència de conducció segura, confortable i eficient en qualsevol condició hivernal.

Descobreix l’ampli estoc de pneumàtics Pirelli que tenim disponible per a tu. Compra en línia ara de manera fàcil i ràpida per gaudir d’un servei excepcional al teu taller Rodi més proper.

Falken Eurowinter HS02 PRO: Excel·lent Relació Qualitat-Preu

El Falken Eurowinter HS02 PRO és un pneumàtic d’hivern ideal per a conductors de turismes i SUV que exigeixen el màxim rendiment dinàmic. Amb un disseny asimètric i un drenatge d’aigua excepcional, garanteix una conducció segura i precisa en totes les condicions hivernals. La seva tecnologia avançada, incloent-hi làmines 3D Miura-Ori i vores en ziga-zaga, millora la tracció i el frenat en neu i aiguaneu, mentre que la seva construcció lleugera optimitza l’eficiència de combustible i la resistència al desgast. A més, el disseny “Nano Black” afegeix un toc visualment atractiu, fent del Falken Eurowinter HS02 PRO una elecció superior per afrontar els desafiaments de l’hivern amb estil i seguretat.

Compra pneumàtics Falken al web de Rodi al millor preu. A Rodi som els tallers líders en muntatge de pneumàtics, amb un equip de mecànics especialistes i un ampli estoc de pneumàtics d’hivern.

Rodi, els teus Especialistes en Pneumàtics d’Hivern

Vols conèixer l’ampli estoc de pneumàtics d’hivern que Rodi té disponible per a tu? El nostre cercador et recomana els millors pneumàtics segons les mides que necessiti el teu cotxe. Troba aquells que s’ajusten més a les teves necessitats i preocupacions.

A què esperes per comprar els millors pneumàtics d’hivern? Confia en Rodi i deixa-ho a les nostres mans!