Masterclass sobre Rodes amb Àlex Márquez a Alcarràs

Aquest dissabte 29 de juliol vam viure una emocionant sessió de conducció juntament amb el campió del món i ambaixador de la nostra marca, Àlex Márquez, al circuit d’Alcarràs (Lleida).

L’esdeveniment va reunir a més de mig centenar d’apassionats del motociclisme arribats des de diferents racons d’Espanya, com ara Algesires, Logronyo, Còrdova o Mallorca, qui van tenir l’oportunitat única de conduir i conèixer personalment el seu ídol.

Us deixem un vídeo de record!

Diari de la jornada

La jornada va començar a les 8 del matí, quan els motociclistes es van reunir al circuit per rebre les seves verificacions i un emocionant Welcome Pack de benvinguda.

Després d’una breu sessió informativa sobre seguretat, els participants es van llançar a conduir en una emocionant modalitat de pista oberta amb cronometratge. El moment va quedar immortalitzat amb fotos i vídeos perquè cadascú conservés records inoblidables.

A les 10 del matí, Àlex Márquez es va presentar a la sala de sessions tècniques, on va saludar tots els inscrits. Seguidament, va iniciar la primera Masterclass del dia centrada en la suspensió en col·laboració amb l’empresa AndreaniMHS. Després, els pilots van continuar conduint fins a la següent pausa i van gaudir d’una classe magistral a càrrec de Michelin.

Meet&Greet amb Àlex: Coneixent al pilot

El moment més esperat va arribar amb la xerrada de pilotatge amb Àlex Márquez. A més, cada motociclista va tenir l’oportunitat d’interactuar i fer preguntes sobre la trajectòria i els futurs reptes del pilot en Moto GP. El Meet&Greet va finalitzar amb sessions fotogràfiques i firmes de merchandising. Després de la trobada amb el carismàtic pilot, els participants van continuar gaudint d’emocionants voltes al circuit fins al tancament de l’esdeveniment, a les 15:00 hores.

Durant tot el dia, a més d’experimentar l’emoció de la velocitat, els pilots i els seus acompanyants van poder relaxar-se i gaudir de la piscina de les instal·lacions del circuit.

Rodi: El teu taller per a pneumàtics de moto

A Rodi disposem d’un ampli estoc de pneumàtics per a moto de les millors marques. Vine al teu taller de confiança per fer-ne el muntatge o, simplement, recull-los i munta’ls tu mateix.

Per a finalitzar agrair a tots els assistents de la rodada. Us deixem la foto d’equip que vam fer després del Meet&Greet. Esperem veure-us en el següent esdeveniment de Rodi!