Rodibook 2024: Més que una aventura, una experiència motera inoblidable a Vielha

El cap de setmana passat, del 30 i 31 d’agost, Vielha es va convertir una vegada més en l’epicentre del món moter amb la celebració de la tretzena edició del Rodibook Rutes salvatges del Pirineu. Aquest esdeveniment, conegut per ser no competitiu, però extremadament emocionant, va atraure més de 1.400 participants i 53 acompanyants, que van gaudir d’un recorregut espectacular a través dels paratges més impressionants dels Pirineus catalans i francesos.

asistents de la rodibook 2024

Recorreguts extrems: De 270 a 750 quilòmetres de pura aventura motera al Rodibook 12+1

Durant aquests dos dies intensos, els motoristes es van dividir en dues modalitats principals: Off-Road i rutes de carretera, cadascuna oferint reptes únics i paisatges inoblidables. Els participants d’Off-Road van cobrir distàncies que oscil·laven entre 270 i 400 quilòmetres, mentre que aquells en les rutes de carretera van recórrer entre 450 i 750 quilòmetres. La ruta, mantinguda en secret fins a l’últim moment, va ser revelada el 29 d’agost, afegint una dosi extra d’emoció i misteri a l’esdeveniment.

aventura off-road en moto als pirineus Rodibook

El Rodibook impulsa l’economia local: Augment turístic i hoteler a Vielha

A més de l’impacte esportiu i emocional, el Rodibook també ha tingut un impacte significatiu en l’economia local de Vielha, beneficiant notablement el sector turístic i hoteler. Participants de diverses comunitats autònomes com Catalunya, Madrid, la Comunitat Valenciana, Andalusia i el País Basc es van donar cita en aquest esdeveniment, subratllant-ne la importància a nivell nacional.

Juan Antonio Serrano, alcalde de Vielha, va destacar l’esforç conjunt que va fer possible l’èxit del Rodibook: “Vull agrair sincerament a tots els voluntaris i a Rodi Motor Services per la seva dedicació. Aquest esdeveniment no només enforteix el turisme a la nostra regió, sinó que també crea un ambient de companyonia i passió per les motos”.

aventura on-road rodibook 2024

Un esdeveniment amb causa: El compromís solidari del Rodibook 12+1

Una característica distintiva del Rodibook és el seu compromís amb la responsabilitat social, destinant part de les inscripcions a projectes benèfics que beneficien la comunitat local. En aquesta edició, es van donar 15.000€ a iniciatives d’inclusió social, conservació del patrimoni cultural i accions mediambientals com la reforestació.

Grans noms del motociclisme participen al Rodibook 12+1


Finalment, la tretzena edició del Rodibook va comptar amb la participació destacada de reconeguts ambaixadors del món moter, entre ells Joan Pedrero, Kirian Mirabet, Gerard Farrés, Iván Cervantes i Isaac Feliu, que van afegir un toc de prestigi i experiència a l’esdeveniment.

eventura pels Pirineus a la Rodibook 2024

Empoderament sobre dues rodes: 55 dones participen al Rodibook 12+1


En aquesta edició, van participar 55 dones, que van fer rutes tant de carretera com Off-Road, demostrant que el motociclisme és un esport inclusiu i ple de passió. A més, l’esdeveniment va comptar amb el suport fonamental de 75 voluntaris, la dedicació i esforç dels quals van ser clau per a l’èxit de la jornada.

Rodi Motor Services: Història i creixement de l’empresa darrere del Rodibook

La cadena de centres de mecànica integral Rodi va néixer el 1990 a Lleida. A finals del 2013 va redissenyar la seva estratègia de negoci i va passar a anomenar-se Rodi Motor Services, mantenint els objectius i l’esperit de l’empresa: servei integral al client, proximitat i accessibilitat. L’evolució i el creixement constant han fet que, avui dia, Rodi Motor Services sigui una empresa de referència líder del sector de la mobilitat a Catalunya, Aragó, Galícia, Canàries, Navarra, La Rioja, Andorra i Portugal. Rodi Motor Services compta amb un equip de més de 2.000 professionals i una estructura de més de 170 centres. El grup dóna servei a més de 600.000 clients. Descobreix les opcions de pneumàtics de moto que Rodi Motor Services té disponibles per a tu!